Blogvilági multikulturalitásom vége…

…elérkezett, legalábbis ami az olvasóimat illeti. Olvasóim nagy része ugyanis (ezt úgy mondom, mintha olyan sok olvasóm lenne) vagy csak az angol bejegyzéseket olvassa el, vagy csak a magyarul írottakat. A tisztelt kivételnek ezután két blogot kell majd követnie: esetleges anyanyelvű gondolataimat ugyanis ezután nem itt fogom képernyőre vetni, hanem a WordPress-nél. Az új-régi blog címe “Hegyek, fák, kövek”, és az új cím http://zsylvester.wordpress.com.

2 thoughts on “Blogvilági multikulturalitásom vége…

  1. Blogvilági multikulturalitásod végét bejelentő bejegyzéseddel paradox módon pont arra késztetted egyik olvasódat (engem), hogy belecsipegessen angol nyelvű postjaidba is. (Lássam, miről maradok le? :D). És meglepődve tapasztaltam, hogy a választékos, szakkifejezésekkel tűzdelt, esetenént akadémiai szintű angol nyelvű szövegeid majdnem minden szava érhető, feltéve, ha veszi valaki a bizalmat és a fáradságot, hogy nekiálljon (ki)bogozgatni, max a hasonló szintű hozzászólások kikínlódása okozott volna némi nehézséget. :)Így, ezek után, részemről akár maradhatott volna a régi struktúra, de mindenképp sok sikert a folytatáshoz, üdv!

  2. Kösz a bátorítást 🙂 — és távol áll tőlem, hogy lebecsüljem egyes magyar olvasóim angol nyelvtudását… Az viszont világos, hogy nagyobb lesz a rend, és könnyebb lesz eligazodni, ha nem keverem a magyar szövegeket az angol bejegyzésekkel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s